Referenties

Energie van klanten

Woonvisie

Zicht op Energie hielp Woningstichting Woonvisie nieuwe leveringscontracten af te sluiten, aansluitsituaties en meetinrichtingen te optimaliseren, en de energiebelasting correct toe te passen.

Lees meer

Gemeente Bernheze

De gemeente Bernheze sloot nieuwe contracten voor levering van energie met onder andere Duurzaam Landleven en het lokale energiebedrijf BECO. Zicht op Energie begeleidde het aanbestedingsproces en bracht partijen bij elkaar.

Lees meer

KNAW

Bij de Europese aanbesteding van energie stelde de KNAW hoge eisen aan duurzaamheid, inzichtelijkheid van het verbruik en aan beheeraspecten. Zicht op Energie adviseerde over de strategie en begeleidde de aanbesteding.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op energiegebied

Wilt u ook meer zicht op de ontwikkelingen rondom energie? Vul hier uw naam en e-mailadres in en ontvang maximaal 4 keer per jaar relevant nieuws over de energiemarkt en de activiteiten van Zicht op Energie.

Net als u heeft Zicht op Energie een hekel aan ongevraagde en ongepaste e-mail. Daarom gebruik ik uw e-mailadres alleen om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen op energiegebied en de activiteiten van Zicht op Energie. Niets meer, en niets minder.